AeroPress XL

kr979.00 ink. Mva.

Tomt på lager

Kategori:

Beskrivelse

AeroPress XL! Da Aerobie AeroPress ble lansert i 2005, ble den raskt en populær byggemetode blant mange kaffeinteresserte. Mye av grunnen er nok fordi det er en veldig enkel bryggemetode som gjør det lett å lage god kaffe, raskt, hvor som helst. Alt du trenger i tillegg til Aeropressen, er vann og kaffe. Den er glimrende å ha med på tur, enten det er på fjellet eller på storbyferie, på hytta, i båten, på kontoret, i parken, på flyet, osv.
Men den originale Aeropressen har en begrensning på 250ml, og mange, undertegnede inkludert, har derfor lenge ønsket seg en større versjon. Men oppfinneren, Alan Adler, insisterte på den ideelle 250ml kapasiteten, da han personlig foretrakk en mer konsentrert kaffebrygging. Men årene gikk og forespørslene om større varianter fortsatte å strømme inn. Og nå, nesten to tiår etter den første aeropressen kom på markedet, er endelig AeroPress XL lansert! Den har det samme designet som før, men alt er større, og kapasiteten er nå 500ml, altså det dobbelte av originalen.

Siden vi fikk denne inn på brenneriet, har den vært i daglig bruk. Derfor synes vi det var ekstra stas da vi fikk tak i noen ekstra, som vi nå legger ut i nettbutikken. I esken følger det med: 1stk AeroPress XL, 1stk serveringskanne, 100stk filter, måleskje, rørepinne.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.543 kg
Dimensjoner 12 × 12 × 25 cm